Ψήφισμα στη μνήμη του Ταξιάρχη Παπαντώνη, π. Δημάρχου Μοσχάτου

Το 'πε: 
Που: 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου που συγκλήθηκε εκτάκτως την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00, με το άκουσμα του θανάτου του αείμνηστου Δημάρχου Μοσχάτου, Ταξιάρχη Παπαντώνη, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα, το οποίο εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου: 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ, π. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 

* Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου εκφράζει την βαθεία οδύνη και τη θλίψη του για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Μοσχάτου Ταξιάρχη Παπαντώνη. 

* Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά καταστήματα του Δήμου την Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, ημέρα της κηδείας. 

* Να παραβρεθεί η Δημοτική Αρχή στην τελετή της κηδείας. 

* Να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος από τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων. 

* Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του εκλιπόντος, στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

* Να παραμείνουν κλειστές όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων την Δευτέρα 16 Απριλίου, ημέρα τέλεσης της κηδείας, πλην των Παιδικών Σταθμών. 

* Να ματαιωθούν όλες οι δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Δήμου και των Νομικών Προσώπων, την Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Απριλίου 2018. 

* Να παραμείνουν κλειστοί οι Αθλητικοί χώροι του Δήμου και να αναβληθεί κάθε αθλητική δραστηριότητα. 

* Να ανοιχθεί βιβλίο συλλυπητηρίων στο Δημοτικό κατάστημα Μοσχάτου. 

* Να ονομασθεί η κεντρική πλατεία της πόλης σε πλατεία ΤΑΞΙΑΡΧΗ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ. 

* Να προσφερθεί υποτροφία 1.000€ στον 1ο μαθητή Γ’ Λυκείου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου που θα εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. 

* Αναλαμβάνει την κάλυψη της ανάλογης δαπάνης που θα προκύψει από τα έξοδα κηδείας. 

* Το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ να σταλεί στους οικείους του εκλιπόντος και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου. Αιωνία του η μνήμη. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΥΤΟΣ

.