Ταξιτζής παρέσυρε ποδηλάτη στην Ποσειδώνος και τον εγκατέλειψε

Το 'πε: 

Email μας απέστειλε αναγνώστρια σχετικά με ατύχημα στην Λ. Ποσειδώνος τα ξημερώματα Δευτέρας (19/8). Όπως μας αναφέρει η αναγνώστρια, Ταξιτζής παρέσυρε ποδηλάτη στην Λ. Ποσειδώνος δίπλα στον ΣΚΑΙ και τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Ευτυχώς τρία παιδιά από το Μοσχάτο σταμάτησαν και κάλεσαν το ασθενοφόρο. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι για το ατύχημα να καλέσει στο τηλέφωνο 6972513454.

Διαβάστε αυτούσιο το email:

ΚΑΛΗMEPA ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/8 ΒΡΑΔΥ ΩΡΑ 12,45 ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/8 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .

ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!! ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ (ΑΠΛΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ) ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΕΤΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ….ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΜΟΥ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 6972513454 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.