Τραγωδία στις Τζιτζιφιές - 8 γέροντες στην ΚΜΜ στο Μοσχάτο - Κοντά τους η Δημοτική Αρχή Μοσχάτου - Ταύρου (εικόνες - βίντεο)

Το 'πε: 
Που: 

Τραγωδία στην Καλλιθέα, όπου δύο ηλικιωμένες έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 6:00 το πρωί, στο υπόγειο του κτιρίου της Στέγης Πρόνοιας Γερόντων,της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων, στις Τζιτζιφιές Καλλιθέα. 

Οι φιλοξενούμενοι της "Στέγης Πρόνοιας Γερόντων" μετά από τη μεγάλη τραγωδία και την καταστροφή του κτιρίου από την φωτιά, βρήκαν στέγη στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου!

8 γέροντες μεταφέρθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνα Μοσχάτου και είναι καλά στην υγεία τους.

Από νωρίς το μεσημέρι η Πρόεδρος κ Μακρη, οι υπεύθυνοι του Σωματείου καθώς και ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, μαζί με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς του δήμου βρίσκονται κοντά τους.

" Η Δημοτική Αρχή είναι κοντά να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους , είναι 8 άτομα,  το επιστημονικό προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου είναι από την πρώτη στιγμή κοντά τους" είπε στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο Αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Βασίλης Γρούμπας.


................................................................................
Τα αίτια της τραγωδίας στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων στις Τζιτζιφιές, όπου δύο γυναίκες ηλικίας 68 και 55 ετών, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά, διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 6:00 το πρωί στο υπόγειο του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίων Αποστόλων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι δύο γυναίκες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο δωμάτιό τους, όπου και έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις. Οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι πρόλαβαν να απομακρυνθούν. 

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά πριν να προλάβει να επεκταθεί.

Το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά, ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα..

 
  ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ant1news.gr