Τραγωδία στις Τζιτζιφιές - Ανδρέας Ευθυμίου: Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο των δύο ηλικιωμένων - Στηρίζουμε την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου!

Το 'πε: 
Που: 
Τραγωδία στην Καλλιθέα, όπου δύο ηλικιωμένες έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στο υπόγειο του κτιρίου της Στέγης Πρόνοιας Γερόντων,της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων, στις Τζιτζιφιές Καλλιθέα. 8 γέροντες μεταφέρθηκαν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνα Μοσχάτου και είναι καλά στην υγεία τους! (σχετικό ρεπορτάζ εδώ).
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά στους ηλικιωμένους που έχουν μεταφερθεί στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου.
Όπως μας ενημερώνει με ανάρτησή του, ο κ. Ευθυμίου θα εισηγηθεί στο επόμενο ΔΣ, επιπλέον ενίσχυση της ΚΜΜ προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της φιλοξενίας των ηλικιωμένων. 

Δείτε αναλυτικά! 

 "Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο των δύο ηλικιωμένων στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων των Αγίων Αποστόλων στις Τζιτζιφιές. 

 Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το τραγικό περιστατικό, μαζί με τους αντιδημάρχους Γιώργο Φελλά , Βασίλη Γρούμπα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Ζώταλη, τη Διοίκηση και το προσωπικό της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου, όπου και μεταφέρθηκαν 8 ηλικιωμένοι κάτοικοι της Στέγης Πρόνοιας και με τη συμπαράσταση του επιστημονικού προσωπικού της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, προσπαθούμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους αυτούς. 

 Στο επόμενο Δημοτικό μας Συμβούλιο θα εισηγηθώ την ενίσχυση της Κοινωνικής Μέριμνας προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της φιλοξενίας των ηλικιωμένων. 

 Με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα απαλύνουν λίγο τη σκληρή εμπειρία που βίωσαν."