Στηρίζουμε με την ψήφο μας τον Φώτη Χαλκίδη στα live του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο"

Το 'πε: 
Που: 


Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στηρίζουμε με την ψήφο μας το Ταλέντο τον 16χρονο Φώτη Χαλκίδη από τον Ταύρο. Ο Φώτης έχει φτάσει κατευθείαν με Golden Buzzer στα live του ημιτελικού του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" του ΣΚΑΙ.


Ο Φώτης σε όλη την πορεία του στο talent show, με την ερμηνεία του μας έχει συγκινήσει  όλους, πέρασε στον ημιτελικό τραγουδώντας  εξαιρετικά το ποντιακό τραγούδι «Την Πατρίδαμ Έχασα»και οι κριτές καθηλώθηκαν από την ερμηνεία του, έφερε τη συγκίνηση στην σκηνή του talent show και ο καλεσμένος κριτής, νικητής του Survivor  Γιώργος Αγγελόπουλος "ΝΤΑΝΟΣ", πάτησε το «πολυπόθητο» κουμπί (Golden Buzzer)!

Την Τρίτη (12/12) θα τον δούμε live στον ημιτελικό στη σκηνή του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" και με την δική σας ψήφο θα περάσει στον Τελικό!! 

Όσοι θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια του Φώτη για να περάσει στον ΤΕΛΙΚΟ θα θέλαμε την ψήφο σας και όσοι μπορείτε κοινοποιήσετε ώστε να το δουν όλοι...!


Δείτε εδώ σχετικά άρθρα!
Δείτε τις συμμετοχές του!!

.......................................

O Φώτης Χαλκίδης γέννημα θρέμμα Ταυριώτης, γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2001 μεγαλώνοντας στην Αθήνα στον δήμο Ταύρου. Είναι μέλος μια εξαμελής οικογένειας, ο πατέρας του Συμεών Χαλκιδης , η μητέρα του Θεοδώρα Κουντουμαδη & τα αδέλφια του: Καλλιόπη, Αγγέλα κ΄ Σοφία. Φοίτησε στο 3 Δημοτικό Σχολείο Ταύρου και στο 2 Γυμνάσιο «ΑΘΗΝΑ ΧΑΤΖΗΕΣΜΕΡ» , φέτος είναι μαθητής της Δευτέρας τάξης του 1ο ΓΕΛ Ταύρου! 

Από νεαρή ηλικία είχε κλίση προς την μουσική, μόλις από τα πέντε του ξεκίνησε μαθήματα αρμονίου –πιάνου με την καθηγήτρια την κ. Ειρήνη Κοντοσώρου, με την οποία στην συνέχεια έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι συμμετέχοντας στην χορωδία που είχε ιδρύσει στο δήμο Ταύρου. Στην ηλικία των 12 ετών από την παιδική χορωδία , μεταφέρθηκε στην χορωδία ενηλίκων λόγο του ιδιαίτερου ηχοχρώματος των φωνητικών χορδών του. Εκεί του δόθηκε πολλές φορές να πάρει μέρος σε αρκετές εκδηλώσεις: Χριστουγεννιάτικες φιλανθρωπικές συναυλίες , φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου αλλά και διαφόρων άλλων Δήμων. 


Εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στην Ρουμανία. 

Στην ηλικία των 14 χρόνων έδωσε πετυχημένες εξετάσεις (ρυθμικές ασκήσεις πιάνου & τραγούδι) με βαθμό Άριστα στην παιδική χορωδία της ΕΛΣ (ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ). 


Παράλληλα ήταν στην χορωδία του Παναγιώτη Τσουκνίδα «ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΝΟΙΞΗ» Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι μέλος στην νεανική χορωδία της ΟΠΕΡΑΣ ΝΕΩΝ με καθηγητές: ANAΣΤΑΣΙΟ ΣΤΕΛΛΑ Κ΄ ΜΑΡΙΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΟΥ . 


Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μικρό φίλο μας, τον Ταυριώτη Φώτη Χαλκίδη. 


ΠΗΓΗ http://my-mosxato.blogspot.gr/